/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

În urma ploilor, 18 localități din țară rămân fără lumină. Cele mai afectate raioane

missing
03 iunie 2019, ora 14:32

În 18 localități din Republica Moldova există probleme de livrare parțial sau în totalitate a energiei electrice. În scădere față de situația de la ora 12, când erau 32 de localități a comunicat contactat de TV8, purtătorul de cuvânt al Gas Natural Fenosa, Vasilie Gribincea. 

„Cele mai afectate raioane de precipitațiile abundente din dimineața acestei zile au fost Criuleni, Strășeni, Orhei, Telenești și mai puțin alte raioane din centrul republicii. În asemenea situații toate eforturile întreprinderii sunt orientate spre soluționarea cât mai operativă a incidentelor din rețea. Mai întâi este vorba de realimentare cu energie electrică a străzilor rămase fără tensiune după care sunt soluționate toate incidenteloe locale inclusiv cu consumatori unici s-au individuali”, a declarat Vasilie Gribincea.

În dimineața acestei zile în 72 de localități de la noi din țară era sistată livrarea energiei electrice.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram