În prima zi din această săptămână se așteaptă averse cu descărcări electrice în întreaga țară. Totodată, se vor înregistra până la 30 de grade Celsius în sudul țării și până la 28 în nord. Mâine aria precipitațiilor va fi aceeași, iar mercurul în termometre va urca până la 31 de grade.

Astfel, în sudul țării temperatura aerului va fi de 30 grade ziua și 18 noaptea. În centru vor fi cel mult 29 de garde cu plus, iar la nord sinopticienii prognozează 17 grade pe timp de noapte și 28 ziua.

Marți și miercuri ne așteaptă un nou val de averse cu descărcări electrice și intensificări ale vântului, iar în a doua jumătate a săptămânii ploile vor conteni nițel în unele regiuni ale țării, iar vremea se va răci ușor.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!