/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Săptămâna începe cu ploi puternice și descărcări electrice. Prognoza meteo pentru luni, 3 iunie

missing
03 iunie 2019, ora 06:52

În prima zi din această săptămână se așteaptă averse cu descărcări electrice în întreaga țară. Totodată, se vor înregistra până la 30 de grade Celsius în sudul țării și până la 28 în nord. Mâine aria precipitațiilor va fi aceeași, iar mercurul în termometre va urca până la 31 de grade.

Astfel, în sudul țării temperatura aerului va fi de 30 grade ziua și 18 noaptea. În centru vor fi cel mult 29 de garde cu plus, iar la nord sinopticienii prognozează 17 grade pe timp de noapte și 28 ziua.

Marți și miercuri ne așteaptă un nou val de averse cu descărcări electrice și intensificări ale vântului, iar în a doua jumătate a săptămânii ploile vor conteni nițel în unele regiuni ale țării, iar vremea se va răci ușor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram