/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Și cei din PDM s-au întâlnit cu Johannes Hahn. Ce spun despre întrevederea cu Dmitrii Kozak

missing
03 iunie 2019, ora 12:54

Și reprezentanții Partidului Democrat din Moldova (PDM) s-au întâlnit astăzi cu Johannes Hahn, Comisarul Uniunii Europene pentru Politica de Vecinătate și Extindere. Informația a fost confirmată de către purtătorul de cuvânt al PDM, Vitalie Gamurari. 

„Pot să confirm că a avut loc întrunirea astăzi, nu am alte detalii. Pot să spun că sunt planificate întrunirile și cu ceilalți doi reprezentanți (n.r. Dmitri Kozak, reprezentantul special al președintelui Federației Ruse pentru Dezvoltarea Relațiilor Comerciale și Economice cu Moldova și Brad Freden, directorul Oficiului pentru Afaceri din Europa de Est al Departamentului de Stat al SUA). Cu domnul Johannes Hahn a avut loc astăzi întrunirea. Toate informațiile referitor la întrunirile de astăzi vor apărea mai târziu într-un comunicat de presă al PDM. Eu detaliile nu le cunosc pentru că sunt vizite protocolare”, a declarat Vitalie Gamurari.

Și cei din Partidul Socialiștilor s-au întâlnit astăzi cu Johannes Hahn, Comisarul European pentru Politică de Vecinătate, aflat în vizită la Chișinău, alături de alți reprezentanți ai partenerilor europeni ai Republicii Moldova.

Comisarul European pentru Politică de Vecinătate a Uniunii Europene, Johannes Hahn, a avut o întrevedere în dimineața acestei zile la Chișinău cu cei doi copreședinți ai Blocului ACUM, Andrei Năstase și Maia Sandu, și alți reprezentanți ai fracțiunilor Partidului Platforma DA și a Partidului Acțiune și Solidaritate din Parlament.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram