Război în Ucraina, ziua 223: Val de emigranți ruși și duel pe Twitter. Zelenski anulează decretele lui Putin privind anexările

politic

Democrații mobilizează oamenii din regiuni la miting? La organizația PDM Cimișlia se fac listele participanților

04 iunie 2019, ora 11:58
Distribuie:

Organizațiile teritoriale ale Partidului Democrat (PDM) mobilizează oamenii pentru a veni la mitingurile planificate de democrați în următoarele zile la Chișinău. Cel puțin asta reiese dintr-un mesaj, expediat la adresa redacției TV8 de către un cititor – un screenshot în care se vede un email transmis de către secretarul executiv al PDM Cimișlia, Durlescu Gheorghe, în care cel din urmă îi îndeamnă pe membrii formațiunii să completeze o listă cu persoanele care vor participa la manifestații, conform unui tabel atașat la scrisoare, cu titlul: „iunie 5-9 model”.

Din imaginea transmisă se vede că membrii partidului sunt rugați să expedieze lista pe adresa de email sau de Viber a formațiunii.

La manifestațiile organizate de PDM în Piața Marii Adunări Naționale în perioada 5 și 9 iunie se așteaptă circa 50 de mii de persoane, potrivit declarației prealabile depuse de democrați la Primăria Chișinău. Totuși, nu este clar despre ce evenimente este vorba. Oficial, PDM nu a anunțat nimic despre aceste manifestații. Contactat de TV8, purtătorul de cuvânt al partidului Vitalie Gamurari nu a răspuns la telefon pentru a spune cu ce scop vor fi organizate manifestațiile.

Zilele trecute, întrebat de jurnaliști ce fel de întruniri organizează PD-ul, deputatul Sergiu Sîrbu a spus doar că „va fi o surpriză plăcută”.

La același subiect:

/DOC/ PD se pregătește serios de manifestații! Va fi mobilizată Poliția și, la necesitate, sistat traficul pe bd. Ștefan cel Mare

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram