/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Doliu în televiziune! Un cunoscut cameraman TV a plecat dintre noi la numai 43 de ani

04 iunie 2019, ora 19:40

Un cunoscut cameraman TV, Virgiliu Brasoveanu a plecat dintre noi la numai 43 de ani. Din sursele apropiate familiei, acesta și-a pierdut viața după câteva zile în urma unei operații.

După intervenția chirurgicală, acesta s-ar fi simțit rău. Ulterior, ar mai fi suferit o a doua operație, după care a ajuns în comă.

Apropiații și cei care l-am cunoscut pe Virgiliu sunt răpuși de durere și au transmis câte un mesaj de condoleanțe. Și Poliția Republicii Moldova a scris pe o pagină socială un mesaj:

Ai plecat mult prea departe” ?!

Cu tristețe și durere în suflete, anunțăm moartea fulgerătoare a colegului nostru Virgiliu Brașoveanu, în vârstă de 43 de ani.
Întregul personal al Poliției Naționale își exprimă regretul profund pentru pierderea colegului nostru și transmitem întreaga noastră compasiune și solidaritate familiei îndoliate și tuturor celor care i-au fost apropiați. 
Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Amintirea ta, veșnic va ramâne vie în inimile noastre… Virgiliu…

Virgiliu Brasoveanu a activat la mai multe posturi TV.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram