Un cunoscut cameraman TV, Virgiliu Brasoveanu a plecat dintre noi la numai 43 de ani. Din sursele apropiate familiei, acesta și-a pierdut viața după câteva zile în urma unei operații.

După intervenția chirurgicală, acesta s-ar fi simțit rău. Ulterior, ar mai fi suferit o a doua operație, după care a ajuns în comă.

Apropiații și cei care l-am cunoscut pe Virgiliu sunt răpuși de durere și au transmis câte un mesaj de condoleanțe. Și Poliția Republicii Moldova a scris pe o pagină socială un mesaj:

Ai plecat mult prea departe” ?!

Cu tristețe și durere în suflete, anunțăm moartea fulgerătoare a colegului nostru Virgiliu Brașoveanu, în vârstă de 43 de ani.
Întregul personal al Poliției Naționale își exprimă regretul profund pentru pierderea colegului nostru și transmitem întreaga noastră compasiune și solidaritate familiei îndoliate și tuturor celor care i-au fost apropiați. 
Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Amintirea ta, veșnic va ramâne vie în inimile noastre… Virgiliu…

Virgiliu Brasoveanu a activat la mai multe posturi TV.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!