/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

ULTIMA ORĂ! ACUM, gata să o voteze pe Zinaida Greceanîi în funcția de președinte al Parlamentului. În ce condiții

missing
04 iunie 2019, ora 13:41

Deputații din Blocul ACUM anunță, în urma consultărilor dintre membrii celor două fracțiuni PAS și Platforma Da, că ar fi gata să voteze candidatura PSRM la funcția de președinte al Parlamentului, dar cu anumite condiții.

„Cu referire la a doua rundă de discuții cu PSRM, Blocul ACUM reiterează că este dispus să voteze în funcția de președinte al Parlamentului candidatul PSRM-ului, după adoptarea pachetului de legi antioligarhice”, se menționează într-un mesaj transmis de ACUM.

Astăzi, în prima parte a zilei, conducerea celor două formațiuni s-a întâlnit la Parlament și a discutat cu ușile închise, despre „depășirea blocajului politic”.

Ulterior, reprezentanții PSRM au spus că aceștia vor insista, în cadrul viitoarelor discuții, ca funcția de președinte al Parlamentului să le revină socialiștilor.

O decizie finală a PSRM va fi anunțată după ce va fi organizată ședința Consiliului Republican la partidului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram