Mai multe blocuri din sectorul Telecentru al capitalei vor fi deconectate de la agentul termic pentru prepararea apei calde, din cauza unor lucrări de modernizare a rețelelor planificate de Termoelectrica.

Rețelele care intră în reparație asigură livrarea agentului termic către șapte școli, șase grădinițe, cinci instituții medicale și peste 100 de blocuri locative din cartierele Centru și Telecentru.  Tronsonul din str. Lomonosov are o vechime de peste 30 de ani.

„Peste 20 000 de oameni din cartierul Telecentru vor avea servicii mai calitative. Avem o infrastructură mare, dar și Chișinăul e un oraș mare. Ne străduim să acționăm exact în punctele de risc pentru a preveni avariile și reduce pierderile”, a menționat Veaceslav Eni, directorul Termoelectrica.

Din cauza acestor lucrări de reparație, mai multe blocuri din străzile V. Dokuceaev, Valea Dicescu, șos. Hâncești, M. Lomonosov și Gh. Asachi urmează să fie deconectate de la agentul termic pentru prepararea apei calde în perioada 10 iunie-1 iulie.

 

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!