/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Aproape o lună fără apă caldă. Mii de chișinăueni sunt afectați

missing
05 iunie 2019, ora 11:11

Mai multe blocuri din sectorul Telecentru al capitalei vor fi deconectate de la agentul termic pentru prepararea apei calde, din cauza unor lucrări de modernizare a rețelelor planificate de Termoelectrica.

Rețelele care intră în reparație asigură livrarea agentului termic către șapte școli, șase grădinițe, cinci instituții medicale și peste 100 de blocuri locative din cartierele Centru și Telecentru.  Tronsonul din str. Lomonosov are o vechime de peste 30 de ani.

„Peste 20 000 de oameni din cartierul Telecentru vor avea servicii mai calitative. Avem o infrastructură mare, dar și Chișinăul e un oraș mare. Ne străduim să acționăm exact în punctele de risc pentru a preveni avariile și reduce pierderile”, a menționat Veaceslav Eni, directorul Termoelectrica.

Din cauza acestor lucrări de reparație, mai multe blocuri din străzile V. Dokuceaev, Valea Dicescu, șos. Hâncești, M. Lomonosov și Gh. Asachi urmează să fie deconectate de la agentul termic pentru prepararea apei calde în perioada 10 iunie-1 iulie.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram