Două tronsoane intercartier din sectoul Râșcani al capitalei vor fi modernizate. Despre asta au anunță reprezentanții de la Termoelectrica. Și asta pentru că anii precedenți pe aceste segmente au fost înregistrate un număr mare de avarieri și deconectări de la alimentarea cu agent termic a beneficiarilor – o grădiniță de copii și două blocuri de locuit.

Tronsoanele supuse modernizării au o vechime de peste 30 de ani. În proces e antrenată o echipă din șapte specialiști, iar finalizarea lucrărilor este planificată pentru prima jumătate a lunii iunie.

De asemenea, urmează să fie înlocuit peste jumătate de kilometru de conducte termice de pe două tronsoane cu diametrul nominal 50 si 70 mm.

Lucrările fac parte din Planul de Investiții pentru anul 2019 și vor dura până la sfârșitul lunii iunie.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!