Un bărbat de 41 de ani a decedat după ce automobilul pe care-l conducea s-ar fi izbit de un copac. Accidentul a avut loc la intrarea în municipiul Cahul, la intersecția străzilor: Ștefan cel Mare și Ivan Spirim. 

„Bărbatul se deplasa la volanul automobilului de model Ford Probe pe drumul de acces din orașului Taraclia spre municipiul Cahul. Accidentul s-ar fi produs din motiv că victima deplasându-se cu viteză excesivă nu s-a isprăvit cu conducerea mijlocului de transport”, a comunicat ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Cahul, Cristina Ciobanu.

Ieri, la ora 20:50, oamenii legii au fost înștiințați despre producerea accidentului printr-un apel telefonic parvenit la Inspectoratul de Poliție Cahul.

Foto: ziuadeazi.md

Foto: ziuadeazi.md

Foto: ziuadeazi.md

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!