Moldovenii care intenționează să se odihnească în această vară pe plajele Mării Negre din orașul Odessa, pot să ajungă la destinație cu un tren modernizat care circulă pe ruta Chișinău-Odessa.

Administrația Căii Ferate anunță că trenul va circula zilnic în sezonul estival, iar călătorii vor ajunge rapid și confortabil la Odessa. De asemenea, vor fi adăugate mai multe vagoane la locomotivă pentru a crea locuri suplimentare pentru călători, dacă vor exista multe solicitări pe această rută.

Trenul va porni din Chișinău la ora 07:05 și va ajunge la Odessa la 10:45. Înapoi va porni la ora 18:45 și va ajunge la destinație la ora 22:20.

Costul biletelor variază între 150 și 200 de lei, în dependență de clasa vagonului, adică al confortului în care vreți să călătoriți.

Anterior, administrația Gărilor Auto a anunțat că în această vară vor circula zilnic autobuze spre orașul Zatoka, cu rută prelungită până în localitatea Karolino-Bugaz.

Cursa Chișinău – Zatoka, redeschisă. De câte ori pe săptămână va circula aceasta și cât costă biletul

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!