/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Încă o noutate bună pentru moldovenii care vor la mare în Ucraina

06 iunie 2019, ora 07:01

Moldovenii care intenționează să se odihnească în această vară pe plajele Mării Negre din orașul Odessa, pot să ajungă la destinație cu un tren modernizat care circulă pe ruta Chișinău-Odessa.

Administrația Căii Ferate anunță că trenul va circula zilnic în sezonul estival, iar călătorii vor ajunge rapid și confortabil la Odessa. De asemenea, vor fi adăugate mai multe vagoane la locomotivă pentru a crea locuri suplimentare pentru călători, dacă vor exista multe solicitări pe această rută.

Trenul va porni din Chișinău la ora 07:05 și va ajunge la Odessa la 10:45. Înapoi va porni la ora 18:45 și va ajunge la destinație la ora 22:20.

Costul biletelor variază între 150 și 200 de lei, în dependență de clasa vagonului, adică al confortului în care vreți să călătoriți.

Anterior, administrația Gărilor Auto a anunțat că în această vară vor circula zilnic autobuze spre orașul Zatoka, cu rută prelungită până în localitatea Karolino-Bugaz.

Cursa Chișinău – Zatoka, redeschisă. De câte ori pe săptămână va circula aceasta și cât costă biletul

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram