Inspectoratul Fiscal de Stat a scos în vânzare zeci de mașini confiscate sau sechestrate în urma unor infracțiuni. În timp ce unele mijloace de transport costă doar câteva mii de lei pentru că au un nivel ridicat de uzură, altele vor aduce în bugetul statului sute de mii de lei.

La o licitație cu strigare a fost scos un autoturism de model „Porsche Cayenne”, produs în anul 2013, pentru care instituția cere 647 mii de lei.

Agenții economici interesați pot achiziționa și mașini ieftine, prețul cărora pornește de la 5 000 de lei.  De exemplu, este scos la vânzare un automobil de marca „Vaz” cu 5 700 lei și unul de marca „Audi” cu 5 900 lei, iar un „Volkswagen Passat” și un „Pontiac Trans Sport” cu câte 11 mii de lei.

Se vând și peste 30 de mașini „uzate de corozie și factori climaterici” care costa între 8000 și câteva zeci de mii de lei.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!