/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Inspectoratul Fiscal vinde zeci de mașini cu câteva mii de lei, dar și un „Porsche Cayenne”

missing
07 iunie 2019, ora 07:10

Inspectoratul Fiscal de Stat a scos în vânzare zeci de mașini confiscate sau sechestrate în urma unor infracțiuni. În timp ce unele mijloace de transport costă doar câteva mii de lei pentru că au un nivel ridicat de uzură, altele vor aduce în bugetul statului sute de mii de lei.

La o licitație cu strigare a fost scos un autoturism de model „Porsche Cayenne”, produs în anul 2013, pentru care instituția cere 647 mii de lei.

Agenții economici interesați pot achiziționa și mașini ieftine, prețul cărora pornește de la 5 000 de lei.  De exemplu, este scos la vânzare un automobil de marca „Vaz” cu 5 700 lei și unul de marca „Audi” cu 5 900 lei, iar un „Volkswagen Passat” și un „Pontiac Trans Sport” cu câte 11 mii de lei.

Se vând și peste 30 de mașini „uzate de corozie și factori climaterici” care costa între 8000 și câteva zeci de mii de lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram