O femeie din orașul Căușeni și-ar fi înjunghiat soțul după ce bărbatul a insultat-o și a lovit-o în regiunea pieptului. Concubinul femeii a fost internat în Spitalul Raional Căușeni, iar starea lui este stabilă. Cei doi au la întreținere trei copii minori. 

„Cazul a avut loc aseară în casa concubinilor. Bărbatul de 36 de ani, fiind în stare de ebrietate, a inițiat un conflict cu soția sa de 43 de ani. În timpul certei, bărbatul a numit-o pe femeie cu cuvinte necenzurate și a lovit-o cu piciorul în piept. Ulterior, femeia a luat cuțitul de bucătărie și la înjunghiat pe soț în regiunea abdomenului, lezându-i ficatul”, a comunicat ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Căușeni, Corina Repesciuc.

În această familie au mai fost înregistrate cazuri de violență, ea fiind una social vulnerabilă. La moment a fost inițiată o anchetă și se stabilesc toate circumstanțele. După ce medicul legist va stabili gravitatea leziunii corporale suferite de bărbat, oamenii legii vor stabili ce pedeapsă riscă femeia.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!