/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

O femeie din Căușeni și-ar fi înjughiat soțul în ficat, după ce acesta a lovit-o în piept. Starea bărbatului

missing
07 iunie 2019, ora 12:57

O femeie din orașul Căușeni și-ar fi înjunghiat soțul după ce bărbatul a insultat-o și a lovit-o în regiunea pieptului. Concubinul femeii a fost internat în Spitalul Raional Căușeni, iar starea lui este stabilă. Cei doi au la întreținere trei copii minori. 

„Cazul a avut loc aseară în casa concubinilor. Bărbatul de 36 de ani, fiind în stare de ebrietate, a inițiat un conflict cu soția sa de 43 de ani. În timpul certei, bărbatul a numit-o pe femeie cu cuvinte necenzurate și a lovit-o cu piciorul în piept. Ulterior, femeia a luat cuțitul de bucătărie și la înjunghiat pe soț în regiunea abdomenului, lezându-i ficatul”, a comunicat ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Căușeni, Corina Repesciuc.

În această familie au mai fost înregistrate cazuri de violență, ea fiind una social vulnerabilă. La moment a fost inițiată o anchetă și se stabilesc toate circumstanțele. După ce medicul legist va stabili gravitatea leziunii corporale suferite de bărbat, oamenii legii vor stabili ce pedeapsă riscă femeia.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram