UPDATE: 13:00 Polițiștii au creat, în capitală, mai multe filtre, pentru a descuraja conducătorii auto să comită încălcări și pentru a-i atenționa că obișnuința de a comite încălcări în trafic pune în pericol viața tuturor, informează Inspectoratul Național de Patrulare (INP). 

UPDATE: 11:53 Echipajele mobile ale Inspectoratului Național de Patrulare (INP) au fost zărite astăzi pe strada Lunca Bâcului, sectorul Ciocana al municipiului Chișinău. Din imaginile postate pe rețelele de socializare de către internauți se poate vedea că în aceste clipe au fost antrenate în jur de trei echipaje mobile ale INP.

Deocamdată nu se cunoaște care este scopul operațiunii demarate de oamenii legii. Contactată de TV8, ofițerul de presă al INP, Natalia Golovco, nu a răspuns la telefon pentru a oferi detalii.

 

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!