UPDATE, ORA: 19:20 Parlamentul, Guvernul și Președenția ar fi minate. Potrivit ofițerului de presă al IGSU, Lialiana Pușcașu, apelul la serviciul 112 a fost recepționat la ora 18:15. La fața locului sunt deplasate trei auto-speciale de intervenție a pompierilor pentru siguranța anti-incendiară.  

ORA 18.27: Deputatul Sergiu Litvinenco a declarat pentru TV8 că forțele de ordine au anunțat prin megafon că s-a produs un incident și au rugat manifestanții să păstreze distanța de la clădire. Nu s-a anunțat evacuarea edificiului.

ORA 18.17: Alarmă cu bombă la Parlament. Cineva a sunat la 112 și a spus că edificiul e minat, transmite reporterul TV8 de la fața locului.

Reprezentanții Poliției nu răspund la telefon deocamdată pentru a ne oferi informații.

Revenim cu detalii….

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!