/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Veste bună pentru iubitorii de călătorii! Ar putea fi lansată o nouă cursă aeriană

07 iunie 2019, ora 12:54

Ar putea fi lansată o nouă cursă aeriana Riga-Chișinău . Asta în contextul în care sunt agenți economici letoni care își desfășoară activitatea în Republica Moldova, dar și mulți cetățeni moldoveni plecați în Letonia, potrivit unui comunicat al Ministerului Economiei. 

Îmi doresc și voi susține ideea lansării unei noi curse, și anume Riga-Chișinău. Cred că odată cu lansarea acestei curse, relațiile dintre Republica Moldova și Letonia se vor dezvolta cu pași și mai rapizi, pe mai multe domenii strategice”, a spus ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, la o întrevedere cu Ambasadorul Letoniei în Republica Moldova, Uldis Mikuts. La rândul său, Mikuts a menționat că susține această idee.

În cadrul întrevederii, cei doi au discutat și despre programe comune care vor dezvolta sectorul turismului din ambele țări. 

La moment în Republica Moldova activează 63 întreprinderi cu capital leton, investițiile în capitalul social însumând 33,05 mln lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram