Ar putea fi lansată o nouă cursă aeriana Riga-Chișinău . Asta în contextul în care sunt agenți economici letoni care își desfășoară activitatea în Republica Moldova, dar și mulți cetățeni moldoveni plecați în Letonia, potrivit unui comunicat al Ministerului Economiei. 

Îmi doresc și voi susține ideea lansării unei noi curse, și anume Riga-Chișinău. Cred că odată cu lansarea acestei curse, relațiile dintre Republica Moldova și Letonia se vor dezvolta cu pași și mai rapizi, pe mai multe domenii strategice”, a spus ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, la o întrevedere cu Ambasadorul Letoniei în Republica Moldova, Uldis Mikuts. La rândul său, Mikuts a menționat că susține această idee.

În cadrul întrevederii, cei doi au discutat și despre programe comune care vor dezvolta sectorul turismului din ambele țări. 

La moment în Republica Moldova activează 63 întreprinderi cu capital leton, investițiile în capitalul social însumând 33,05 mln lei.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!