Deputații au votat și pentru constituirea comisiilor de specialitate ale Parlamentului. Astfel, au fost formate 10 comisii care au câte 10 membri.

Acestea sunt Comisia juridică, numiri și imunități, Comisia economie, buget și finanțe, Comisia politică externă și integrare UE, Comisia pentru securitate națională, Comisia administrare publică, Comisia drepturile omului și relațiile interetnice, Comisia agricultură și industrie alimentară, Comisia cultură, educație, sport și mass-media, Comisia protecție socială, sănătate și familie și Comisia de mediu.

Din fiecare comisie vor face parte câte 10 deputați. Doar în una dintre comisii a fost ales deja președintele, referitor la conducerea celorlalte comisii se va discuta ulterior.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!