/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Comisiile parlamentare au fost constituite! Sunt 10 la număr și vor avea câte 10 membri

missing
08 iunie 2019, ora 17:47

Deputații au votat și pentru constituirea comisiilor de specialitate ale Parlamentului. Astfel, au fost formate 10 comisii care au câte 10 membri.

Acestea sunt Comisia juridică, numiri și imunități, Comisia economie, buget și finanțe, Comisia politică externă și integrare UE, Comisia pentru securitate națională, Comisia administrare publică, Comisia drepturile omului și relațiile interetnice, Comisia agricultură și industrie alimentară, Comisia cultură, educație, sport și mass-media, Comisia protecție socială, sănătate și familie și Comisia de mediu.

Din fiecare comisie vor face parte câte 10 deputați. Doar în una dintre comisii a fost ales deja președintele, referitor la conducerea celorlalte comisii se va discuta ulterior.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram