/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Fostul premier Ion Sturza: „Nu știu ce va urma, dar Moldova nu va mai fi cum a fost”

missing
08 iunie 2019, ora 17:41

Deciziile luate de Blocul ACUM din ultimele zile sunt agreate se pare că de fostul prim-ministru Ion Sturza. Despre asta, acesta a scris pe pagina sa de Facebook.  

Ei vedeți , se poate !!!
Bravo Maia ( primul “bărbat “ al țării care a trimis in derizoriu pe alții )
Bravo Andrei 
Bravo celor 56 de deputați patrioți 
Va sting lumina ?! Nu e bai…
CC declara ? Cine ii mai ea in serios

Sa vedem dacă unii au benzina pana la granița .

România, îmi pare rău sa o spun , in ofsaid …
USA , EU, RU(!) de aceeași parte a baricadei. Nimeni nu a reușit așa ceva. Domnul oligarh Palhotniuc a reușit …

Nu știu ce va urma, dar Moldova nu va mai fi cum a fost, nu va mai fi alor!
Sunt mândru de voi moldoveni!”, se arată în postare.

Sturza a mai scris alte câteva postări în care îndeamnă oamenii la pace și liniște și se adresează foștilor șefi de guvern și stat, liderilor de opinie, intelectualilor, oamenilor de afaceri: „Nu stati ascunși”.

Azi la ședința parlamentului, Zinaida Greceanîi a fost votată în funcția de președintă a Parlamentului cu voturile a 56 de deputați. Procesul verbal a fost aprobat de deputații din Legislativ.

De asemenea, la ședința de astăzi fracțiunile parlamentare și-au înaintat candidații care să urce în prezidiul Parlamentului alături de Zinaida Greceanîi. Unanim, s-a decis să fie patru vicepreședinți al Parlamentului. În funcțiile de vicepreședinți ai Legislativului au fost numiți Ion Ceban, Alexandru Slusari și Mihai Popușoi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram