Deciziile luate de Blocul ACUM din ultimele zile sunt agreate se pare că de fostul prim-ministru Ion Sturza. Despre asta, acesta a scris pe pagina sa de Facebook.  

Ei vedeți , se poate !!!
Bravo Maia ( primul “bărbat “ al țării care a trimis in derizoriu pe alții )
Bravo Andrei 
Bravo celor 56 de deputați patrioți 
Va sting lumina ?! Nu e bai…
CC declara ? Cine ii mai ea in serios

Sa vedem dacă unii au benzina pana la granița .

România, îmi pare rău sa o spun , in ofsaid …
USA , EU, RU(!) de aceeași parte a baricadei. Nimeni nu a reușit așa ceva. Domnul oligarh Palhotniuc a reușit …

Nu știu ce va urma, dar Moldova nu va mai fi cum a fost, nu va mai fi alor!
Sunt mândru de voi moldoveni!”, se arată în postare.

Sturza a mai scris alte câteva postări în care îndeamnă oamenii la pace și liniște și se adresează foștilor șefi de guvern și stat, liderilor de opinie, intelectualilor, oamenilor de afaceri: „Nu stati ascunși”.

Azi la ședința parlamentului, Zinaida Greceanîi a fost votată în funcția de președintă a Parlamentului cu voturile a 56 de deputați. Procesul verbal a fost aprobat de deputații din Legislativ.

De asemenea, la ședința de astăzi fracțiunile parlamentare și-au înaintat candidații care să urce în prezidiul Parlamentului alături de Zinaida Greceanîi. Unanim, s-a decis să fie patru vicepreședinți al Parlamentului. În funcțiile de vicepreședinți ai Legislativului au fost numiți Ion Ceban, Alexandru Slusari și Mihai Popușoi.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!