/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Prima reacție din exterior! Ambasada SUA susține încercarea ACUM-PSRM de a forma o coaliție

missing
08 iunie 2019, ora 12:50

După ce trei diplomați s-au întâlnit la Președinție cu Igor Dodon, Ambasada Statelor Unite ale Americii a venit cu o reacție prin care salută eforturile partidelor politice de a negocia un acord şi a depăşi impasul politic în care s-a ajuns în R. Moldova.

„Oficialilor aleşi ar trebui să li se permită să ajungă la un acord. Poporul moldovean merită un Guvern complet funcţional, care să poată relua activitatea pentru îmbunătăţirea vieţii tuturor cetăţenilor”, se spune în mesajul ambasadei SUA.

În aceste clipe, ambasadorii SUA, UE și al Rusiei în R. Moldova se află la Parlament unde urmează a fi alese organele de conducere a Parlamentului de către membrii Blocului ACUM și PSRM.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram