/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Rusia nu vrea destabilizarea situației în Moldova. Ce mesaj a transmis Ambasada rusă pentru forțele politice

missing
08 iunie 2019, ora 15:34

După ce Ambasada SUA la Chișinău a venit cu o reacție la ultimele evenimente politice din Republica Moldova și Ambasada Federației Ruse a transmis un mesaj forțelor politice „responsabile” de la Chișinău. Oficialii ruși îndeamă actorii politici să nu admită destabilizarea situației în țară. 

„Îndemnăm toate forțele politice responsabile din Republica Moldova să nu admită destabilizarea situației în țară. Susținem eforturile partidelor parlamentare pentru formarea unei coaliții viabile și crearea Guvernului care va fi capabil să asigure pacea și dezvoltarea durabilă a Moldovei în corespundere cu normele democratice general acceptate”, se spune în mesajul ambasadei.

Anterior, Ambasada Statelor Unite ale Americii a venit cu o reacție prin care salută eforturile partidelor politice de a negocia un acord şi a depăşi impasul politic în care s-a ajuns în R. Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram