După ce Ambasada SUA la Chișinău a venit cu o reacție la ultimele evenimente politice din Republica Moldova și Ambasada Federației Ruse a transmis un mesaj forțelor politice „responsabile” de la Chișinău. Oficialii ruși îndeamă actorii politici să nu admită destabilizarea situației în țară. 

„Îndemnăm toate forțele politice responsabile din Republica Moldova să nu admită destabilizarea situației în țară. Susținem eforturile partidelor parlamentare pentru formarea unei coaliții viabile și crearea Guvernului care va fi capabil să asigure pacea și dezvoltarea durabilă a Moldovei în corespundere cu normele democratice general acceptate”, se spune în mesajul ambasadei.

Anterior, Ambasada Statelor Unite ale Americii a venit cu o reacție prin care salută eforturile partidelor politice de a negocia un acord şi a depăşi impasul politic în care s-a ajuns în R. Moldova.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!