/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

Șeful statului îndeamnă cetățenii să nu iasă la proteste: „Stați acasă. Nu trebuie să fiți carne de tun”

missing
08 iunie 2019, ora 10:40

Președintele Igor Dodon îndeamnă cetățenii să nu se lase provocați și să nu iasă la proteste. Potrivit lui, situația este tensionată și ar putea să iasă de sub control. 

„Eu vă rog foarte mult astăzi, mâine, nu ieșiți în stradă, nu ieșiți la proteste, nu blocați Parlamentul, nu blocați Guvernul, nu blocați Președinția pentru că miza este să vă impună să ieșiți în stradă azi toți funcționarii publici din raioane și o să infiltreze în rândurile voastre câteva sute de provocatori și o să vedeți unde o să ajungă toată situația aceasta”, a declarat Dodon.

Șeful statului spune că speră să fie evitată destabilizarea, dar că „suntem foarte aproape de o explozie a situației”.

Amintim că ieri mai mulți susținători ai Partidului Democrat au înconjurat Parlamentul și au pledat împotriva unei coaliții dintre PSRM și ACUM, dar și împotriva organizării alegerilor anticipate. Protestul de ieri a fost anunțat de tinerii democrați.

În spațiul public au apărut mai multe informații conform cărora și pentru astăzi este preconizată o acțiune a susținătorilor PDM.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram