/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Taximetriștii, verificați de polițiștii de patrulare. Oamenii legii au depistat numeroase încălcări

missing
08 iunie 2019, ora 09:13

Taximetriști din toată țara au fost verificați în ultimele 11 zile de către inspectorii de patrulare. Oamenii legii au întocmit peste 240 de procese-verbale pentru încălcări care au pus în pericol viața pasagerilor și traficul rutier.

Urmare a verficărilor, au fost depistate încălcări la exploatarea vehiculelor, defecțiuni tehnice, nerespectarea regulilor de transportare a pasagerilor, precum și mijloace de transport care nu au fost supuse testării tehnice.

Potrivit datelor Poliției, în primele cinci luni ale acestui an, din vina conducătorilor de taxi s-au produs 37 de accidente rutiere, soldate cu trei persoane decedate și 46 traumatizate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram