/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ În timp ce are loc ședința Parlamentului, la Grădina Publică din centrul capitalei este organizat un concert de Partidul „Șor”

missing
08 iunie 2019, ora 19:33

În timp ce are loc ședința Parlamentului, la Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt” este mae veselie. Aici are loc un concert pe care l-ar fi fost organizat de Partidul Șor. Cel puțin asta spun persoanele care se află la fața locului.

Întrebați de reporterul TV8, Sergiu Niculiță cine a organizat concertul și dacă știu ce se întâmplă în aceste momente la Parlament, aceștia au spus că.

– Cine a organizat concertul? – Domnul Șor, Partidul Șor. – Știți ce se întâmplă în Parlament? – Eu nici nu vreau să știu. Totul ce se întâmpă este minciună.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram