/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/VIDEO/ Poliția ar fi primit ordin să nu se implice, în caz de provocări la proteste! Dodon: „Știm exact cine a dat aceste indicații!”

missing
08 iunie 2019, ora 10:59

Forțele de ordine ar fi primit indicații să nu se implice în timpul protestelor, dacă se va începe destabilizarea situației. Acest lucru l-a spus astăzi președintele Igor Dodon, în cadrul unui briefing. 

„Noi știm că ați primit indicații să nu vă implicați în caz de provocări. Noi știm exact și cine a dat indicații noi știm că dacă se începe destabilizarea voi o să vă faceți că nu vedeți. Știm că le permiteți unora să vină cu mașini fără numere, ca să nu fie fixați, noi știm unde, și când și cum”, a spus Igor Dodon.

„Cei din vârful piramidei eu înțeleg dar efectivul mijlociu și cel de jos, f„ceți-vă datoria conform legii. Eu, în calitate de comandat al forțelor armate vă cer să v faceți datoria să nu admiteți provocări să nu executați ordine care nu corespund legislației. Voi trebuie să înțelegeți un lucru, situația nu va mai fi azi și mâine ca iei și alaltăieri, situația se schimbă, indiferent de scenariul care va fi, va fi vot sau nu va fi, gata, s-a schimbat situația, s-au trecut liniile roșii și eu chiar regret lucrul acesta pentru că noi avem familii și vrem să fie totul calm și liniștiți”, a declarat șeful statului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram