/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/GALERIE FOTO/ Mitingul a trecut, corturile au rămas. În unele adăposturi s-au încins mici petreceri

missing
09 iunie 2019, ora 16:09

Chiar dacă mitingul organizat de Partidul Democrat astăzi în centrul Chișinăului s-a „dezumflat” repede, corturile instalate aseară și pe parcursul nopții trecute în fața câtorva instituții publice au rămas. Zeci de oameni continuă să stea pe lângă corturi, dar nu manifestă în mod gălăgios.

Cele mai multe corturi și protestatari sunt în fața Ministerului de Interne. Acolo oamenii stau așezați pe scările instituției și de-a lungul trotuarului.

 

Și la Procuratura Generală oamenii continuă să stea și nu intenționează să plece. Aici protestatarii s-au instalat pe pături și pe spațiul verde.

 

În corturile de la Guvern, care sunt mai mari decât la celelalte instituții, unii protestatari au întins masă și se pare că consumă băuturi alcoolice.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram