Președintele Igor Dodon salută declarația oficială a Uniunii Europene exprimată de Înaltul Reprezentant al UE pentru afaceri externe și politica de securitate Federica Mogherini și comisarul european pentru extindere și politică de vecinătate, Johannes Hahn.

Șeful statului a subliniat deschiderea și pregătirea administrației prezidențiale pentru activitatea coordonată a tuturor ramurilor guvernului, inclusiv a Parlamentului și a Guvernului, atât în ​​politica internă, cât și în politica externă.

Uniunea Europeană salută deciziile luate de Parlamentul Republicii Moldova, inclusiv formarea Guvernului și a exprimat disponibilitatea de a colabora cu Guvernul legitim condus de Maia Sandu, votată de o majoritate parlamentară formată din 61 de deputați din PSRM și blocul ACUM.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!