/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

/VIDEO/ Carabinierii au împânzit centrul Chișinăului. Sunt dislocați în spatele Guvernului și în Parcul „Ștefan cel Mare”

missing
09 iunie 2019, ora 13:08

Sute de carabinieri au împânzit centrul Chișinăului. Reporterii TV8 au surprins o coloană numeroasă de oameni ai legii care stăteau pe poziții pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, lângă Parcul central din Chișinău. Alții erau adunați în spatele Guvernului.

Întrebat de ce stau aranjați pe poziții de apărare chiar lângă Parc, unul dintre carabinieri a menționat că sunt prezenți pentru a apăra ordinea publică.

Numeroși oameni ai legii au fost mobilizați și în spatele executivului, în fața căruia Partidul Democrat a organizat astăzi un miting de amploare la care participă cetățeni din toate regiunile țării.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram