/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Țuțu, surprins și azi printre protestatarii de la Procuratură! „Credeți că numai Dodon și Năstase au dreptul să protesteze?”

missing
09 iunie 2019, ora 16:50

Ex-deputatul democrat Constantin Țuțu a fost surprins și azi printre protestatarii din corturile instalate în fața clădirii Procuraturii Generale. Acesta spune că va sta acolo să protesteze atât timp cât va fi nevoie, pentru că „Dodon și Năstase au încălcat Constituția”.

„Atât timp cât se încalcă legea vom sta aici. Dodon și cu Năstase ce au făcut la Parlament? Au încălcat Constituția. Credeți că numai Dodon și Năstase au dreptul să protesteze? Și zece ani o să stăm, dacă va trebui. Noi tot o să facem amuș aici un Guvern și un Parlament”, a spus democratul.

Constantin Țuțu a fost zărit și aseară aici, la Procuratură, când protestatarii abia își instalau corturile.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram