Președintele Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc, a fost prins în mulțime de reporterul TV8 și întrebat dacă i-a propus sau nu vicepremierului rus Dmitri Kozak federalizarea Republicii Moldova, subiect discutat intens în ultimele zile la Chișinău.

Inițial, Plahotniuc nu a vrut să răspundă, dar până la urmă a făcut un pas înapoi și a spus: „Cum pot să propun eu prostia asta? Cum pot să propun eu idiotismul ăsta?”, a răspuns liderul PDM.

Anterior, liderii PDM au declarat că au purtat negocieri cu președintele Igor Dodon despre formarea unei coaliții PSRM-PDM și că una dintre condițiile înaintate de socialiști era federalizarea Republicii Moldova.

Ulterior, Igor Dodon a declarat că, de fapt, Vladimir Plahotniuc i-a propus vicepremierului rus, Dmitri Kozak, federalizarea chiar la șeful statului în birou.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!