/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/VIDEO.FOTO/ Forfotă în PMAN. Oamenii vin cu sutele și se pregătesc să susțină Partidul Democrat

missing
09 iunie 2019, ora 12:01

Piața Marii Adunări Naționale se umple văzând cu ochii de suținătorii Partidului Democrat. Oamenii vin în grupuri de zeci și au cu sine umbrele cu sigla PDM. Majoritatea lor nu vrea să vorbească cu reporterii TV8 aflați în teren, iar cei care discută nu spun clar de ce au venit în centrul Chișinăului și de cine au fost organizați.

Oamenii sunt organizați de un gen de lideri care le spune unde să meargă.

„Am venit să susținem Partidul Democrat. În al doilea rând, am venit să protestăm împotriva trădătorilor din Partidul Socialiștilor în speță, față de domnul fostul președinte Dodon care este un om care a trădat țara, un om care era gata să vîndă și propriii părinți numai să fie președinte pe vecie”, spune președintele tineretului democrat din Nisporeni.

Potrivit lui, oamenii urmează să scandeze împotriva lui Igor Dodon.

Polițiștii refuză să vorbească cu jurnaliștii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram