Premierul Maia Sandu a venit cu un apel către funcționarii publici. Aceasta îi îndeamnă să nu se supună indicațiilor Partidului Democrat și ale liderului acestuia Vlad Plahotniuc, care sunt ilegale și să-și îndeplinească atribuțiile conform legii.

„Voi sunteți temelia, politicienii vin și se duc, dar voi sunteți cei care guvernați această țară. Noul Guvern își propune să elibereze administrația de presiune și șantaj. Ne dorim ca funcționarii publici să aibă o singură autoritate – legea”.

Știm că ați fost presați să îndepliniți ordinele Partidului Democrat. Noi, miniștrii noului Guvern, vom face totul ca voi să vă îndepliniți atribuțiile conform legii. Țara noastră trăiește timpuri de cumpănă. Fosta guvernare nu vrea să plece. Trecerea pașnică a puterii depinde acum de voi. Vă îndemn să susțineți eforturile noului Guvern legitim”.

Nu ascultați de indicațiile ilegale ale lui Plahotniuc împotriva propriului popor. Lui nu-i pasă de voi, nici de lege. Nu ieșiți în stradă la cererea uzurpatorului. Mâine toate instituțiile statului trebuie să funcționeze în regim normal”, este mesajul Maiei Sandu.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!