/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Maia Sandu, apel către funcționari: „Știm că ați fost presați... Nu ascultați de indicațiile ilegale ale lui Plahotniuc”

09 iunie 2019, ora 14:18

Premierul Maia Sandu a venit cu un apel către funcționarii publici. Aceasta îi îndeamnă să nu se supună indicațiilor Partidului Democrat și ale liderului acestuia Vlad Plahotniuc, care sunt ilegale și să-și îndeplinească atribuțiile conform legii.

„Voi sunteți temelia, politicienii vin și se duc, dar voi sunteți cei care guvernați această țară. Noul Guvern își propune să elibereze administrația de presiune și șantaj. Ne dorim ca funcționarii publici să aibă o singură autoritate – legea”.

Știm că ați fost presați să îndepliniți ordinele Partidului Democrat. Noi, miniștrii noului Guvern, vom face totul ca voi să vă îndepliniți atribuțiile conform legii. Țara noastră trăiește timpuri de cumpănă. Fosta guvernare nu vrea să plece. Trecerea pașnică a puterii depinde acum de voi. Vă îndemn să susțineți eforturile noului Guvern legitim”.

Nu ascultați de indicațiile ilegale ale lui Plahotniuc împotriva propriului popor. Lui nu-i pasă de voi, nici de lege. Nu ieșiți în stradă la cererea uzurpatorului. Mâine toate instituțiile statului trebuie să funcționeze în regim normal”, este mesajul Maiei Sandu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram