/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

/VIDEO/ Soarta curcanilor aruncați azi de democrați peste gardul Președinției. Ce s-a ales cu păsările

missing
09 iunie 2019, ora 19:42

Curcanii care au fost aruncați astăzi de protestatarii Partidului Democrat peste gardul Președinției au fost duși la Grădina Zoologică din Chișinău. Cel puțin așa reiese dintr-o postare de pe rețelele de socializare a lui Nichita Țurcan, consilier municipal din partea PSRM.

„În comparație cu cei care, nu știu cum să-i numesc în mod decent, care au aruncat păsările peste gardul înalt de câțiva metri și aproape că i-au ucis, angajații Președinției au dus păsările la Grădina Zoo și le-au transmis administrației. Acum ei sunt în siguranță”, a comentat socialistul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram