Declarații pe bandă rulantă, semnate de aleșii locali ai PD care nu recunosc noul Guvern

10 iunie 2019, ora 14:28

Președinții de raioane și primarii din echipa Partidului Democrat semnează unul după altul „declarații pentru apărarea R. Moldova” prin care anunță că nu susțin Guvernul condus de Maia Sandu. Declarațiile semnate de aleșii locali sunt tipărite toate după același tipaj, fiind diferite doar semnăturile aplicate pe hârtii.

Până acum, au semnat astfel de declarații mai mulți aleși locali din raioanele Nisporeni, Hâncești, Rezina, Sangerei, Anenii Noi, Ialoveni și mai multe suburbii ale Chișinăului.

Directorul Congresului Autorităților Locale, Viorel Furdui, a calificat semnarea acestor declarații drept o acțiune gravă și o „nebunie totală” și i-a îndemnat pe aleșii locali să nu se implice în jocurile politice inițiate de puterea centrală.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram