Război în Ucraina, ziua 133: Rusia amintește de armele sale nucleare. UE: Livrarea de gaz ar putea fi întreruptă complet

externe

Mesaj din Rusia: Moscova susține Guvernul Sandu

10 iunie 2019, ora 14:30
Distribuie:

Moscova salută formarea coaliției de guvernământ și a Guvernului Republicii Moldova condus de Maia Sandu. Anunțul a fost publicat astăzi pe pagina Ministerului Afacerilor Externe al Rusiei în legătură cu evenimentele de la Chișinău.  

„Ne-am angajat să colaborăm cu autoritățile democratice ale Moldovei pentru a restabili relațiile ruso-moldovenești reciproc avantajoase în diverse domenii, în conformitate cu prevederile Tratatului de prietenie și cooperare din 2001. Sperăm că situația de la Chișinău se va normaliza cât mai curând posibil, în interesul tuturor cetățenilor moldoveni și în continuarea dezvoltării țării. Singura modalitate posibilă de a rezolva criza politică internă din Moldova este dialogul tuturor forțelor politice responsabile, în conformitate cu principiile democratice general acceptate”, se arată într-un comunicat de presă al autorităților din Federația Rusă.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram