Moscova salută formarea coaliției de guvernământ și a Guvernului Republicii Moldova condus de Maia Sandu. Anunțul a fost publicat astăzi pe pagina Ministerului Afacerilor Externe al Rusiei în legătură cu evenimentele de la Chișinău.  

„Ne-am angajat să colaborăm cu autoritățile democratice ale Moldovei pentru a restabili relațiile ruso-moldovenești reciproc avantajoase în diverse domenii, în conformitate cu prevederile Tratatului de prietenie și cooperare din 2001. Sperăm că situația de la Chișinău se va normaliza cât mai curând posibil, în interesul tuturor cetățenilor moldoveni și în continuarea dezvoltării țării. Singura modalitate posibilă de a rezolva criza politică internă din Moldova este dialogul tuturor forțelor politice responsabile, în conformitate cu principiile democratice general acceptate”, se arată într-un comunicat de presă al autorităților din Federația Rusă.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!