Alianța Nord-Atlantică (NATO) urmărește cu îngrijorare criza politică din Republica Moldova și face apel la toate forțele politice din țară să dea dovadă de calm și reținere și să-și soluționeze divergențele prin dialog, respectând pe deplin statul de drept, scrie într-un comunicat al instituției.

„Liderii aleși în mod democratic din Republica Moldova trebuie să colaboreze pentru a depăși această criză”, se spune în comunicat.

Totodată, NATO reafirmă sprijinul continuu oferit Republicii Moldova în reformarea instituțiilor sale de apărare și securitate. „NATO și Republica Moldova sunt parteneri apropiați de peste 25 de ani. Rămânem angajați pentru independența, suveranitatea și integritatea teritorială a Republicii Moldova”, se menționează în comunicatul instituției.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!