/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

NATO urmărește cu îngrijorare criza politică din Moldova și face un apel către forțele politice

missing
10 iunie 2019, ora 01:09

Alianța Nord-Atlantică (NATO) urmărește cu îngrijorare criza politică din Republica Moldova și face apel la toate forțele politice din țară să dea dovadă de calm și reținere și să-și soluționeze divergențele prin dialog, respectând pe deplin statul de drept, scrie într-un comunicat al instituției.

„Liderii aleși în mod democratic din Republica Moldova trebuie să colaboreze pentru a depăși această criză”, se spune în comunicat.

Totodată, NATO reafirmă sprijinul continuu oferit Republicii Moldova în reformarea instituțiilor sale de apărare și securitate. „NATO și Republica Moldova sunt parteneri apropiați de peste 25 de ani. Rămânem angajați pentru independența, suveranitatea și integritatea teritorială a Republicii Moldova”, se menționează în comunicatul instituției.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram