/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Noul ministru de Externe al Republicii Moldova, într-o intervenție la Euronews: „PD-ul pur și simplu nu vrea să cedeze puterea”

10 iunie 2019, ora 14:29

Noul ministru al Afacerilor Externe din Republica Moldova, Nicolae Popescu, a avut o intervenție la Euronews cu privire la situația politică din Republica Moldova. Acesta a declarat că Partidul Democrat (PDM) „pur și simplu nu dorește să cedeze puterea”. 

„Țara se află într-un moment crucial. În ultimii ani, Republica Moldova a fost guvernată de un oligarh, care a pierdut puterea în luna februarie și acum nu dorește să o cedeze”, a spus Popescu pentru Euronews.

„Comentariile acestuia au venit în mijlocul haosului politic din țară, care s-a produs după alegerile din februarie, iar încercările ulterioare de formare și investire a unui nou Guvern au culminat cu faptul că funcțiile de prim-ministru și președinte al Parlamentului, precum cele ale  președintelui, sunt revendicate de indivizi concurenți”, scrie sursa citată în știre.

Nicolae Popescu a fost numit în funcția de ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene sâmbătă, când a fost investit noul Guvern condus de Maia Sandu.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram