/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Nici guvernatorul BNM nu a fost prezent astăzi la ședința Consiliului Suprem de Securitate. De ce a absentat Octavian Armașu

missing
11 iunie 2019, ora 10:41

Nici Octavian Armașu, guvernatorul Băncii Naționale a Moldovei (BNM), nu a fost prezent azi la ședința Consiliului Suprem de Securitate, convocată la Președinție.

Potrivit reprezentanților BNM, Octavian Armașu se află într-o deplasare de serviciu în România, planificată de mai mult timp.

„Domnul Armașu este plecat într-o deplasare de serviciu, programată anterior, la Banca Centrală a României, la invitația guvernatorului Băncii Naționale a României, domnul Mugur Isărescu”, ne-au comunicat reprezentanții serviciului de presă al BNM, contactați de TV8.md.

Nici procurorul general Eduar Harunjen nu a fost azi la ședința CSS (Detalii AICI).

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram