„Trebuie să respectăm Constituția, dacă plecăm din funcții înseamnă că încălcăm legea”. Declarația a fost făcută de către Pavel Filip, în cadrul ședinței de astăzi a Comisiei pentru Situații Excepționale.  

Totodată, Pavel Filip a susținut că: „suntem într-o situație complicată până când politicienii vor găsi o soluție din această criză. Trebuie să asigurăm buna desfășurare a Guvernului. Oamenii nu trebuie să sufere din cauza show-urilor politice. În timp ce unii se joacă de-a Guvernul, trebuie să ne facem datoria”.

Astăzi, Pavel Filip a convocat ședința Comisiei pentru Situații Excepționale în legătură cu consecințele precipitațiilor abundente din ultima perioadă.

Captură rlive.md

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!