/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

PSRM despre dosarul penal inițiat de Procuratură: Prezentăm probe, dar nu acestor procurori controlați politic

missing
11 iunie 2019, ora 12:03

Reprezentanții Partidului Socialiștilor au comentat anunțul Procuraturii Generale cu privire la inițierea unei cauze penale pentru finanțarea din exterior a partidului.

Socialistul Ion Ceban a declarat că sunt gata să prezinte toate probele necesare anchetei, numai că altor procurori, care nu vor fi controlați politic.

„Toate acțiunile Procuraturii trebuie să fie în cadrul legal. Nu trebuie să fie indicații la comanda unor oponenți politici și a guvernării care trebuie să plece în regim imediat. Suntem gata să prezentăm toate probele necesare pentru un proces judiciar liber, dar nu inițiat de procurori dintr-un oficiu anume”, a spus Ceban.

Precizăm că procurorii au inițiat cauza penală în baza înregistrărilor video pe care le-a făcut publice Partidul Democrat din cadrul negocierilor purtate de Igor Dodon cu Vlad Plahotniuc. Acolo socialistul vorbește despre  faptul că ar fi primit bani din Rusia pentru PSRM. Ulterior, Dodon a spus că video este trucat, iar informațiile au fost scoase din context.

ULTIMA ORĂ! Procuratura a pornit un proces penal în privința finanțării PSRM, în baza înregistrărilor video cu Dodon și Plahotniuc

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram