/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Sandu spune că primește mesaje din interiorul instituțiilor de stat. Oamenii propun soluții ca noii miniștri să-și preia funcțiile

11 iunie 2019, ora 22:07

Prim-ministra Maia Sandu spune că în ultimele zile a primit mesaje de la diferite instituții și structuri de stat. Potrivit ei, au fost atât mesaje publice, cât și mesaje private. Prim-ministra spune că unii funcționari publici propun soluții pentru ca noii miniștri să-și preia funcțiile.

„Am primit și mesaje care nu sunt publice. Au fost mesaje din ministere unde oamenii ne-au spus: „Dacă miniștrii noștri nu sunt lăsați să vină la noi, poate venim noi la Parlament?!” E foarte clar că schimbarea este făcută, toată lumea înțelege că Guvernul este legitim”, a declarat Maia Sandu în platoul TV8.

Prim-ministra îndeamnă angajații instituțiilor publice să nu îndeplinească ordinele ilegale ale foștilor miniștri. „Oamenii trebuie să meargă la lucru, să-și îndeplinească funcțiile, dar să nu îndeplinească ordine ilegale”.

Guvernul Sandu a fost investit sâmbătă, 8 iunie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram