/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

Șor a reapărut în spațiul public și spune că vrea să pună punct zvonurilor că ar fi fugit din țară

missing
11 iunie 2019, ora 21:47

Deputatul Ilan Șor a reapărut în spațiul public și spune că vrea să pună punct zvonurilor precum că a plecat din țară.

„Dragi prieteni, sunt bucuros să vă anunț că sunt aici, acasă, în Republica Moldova. Înțeleg că unii dușmani ai mei visează ca eu să plec. Lor le sunt incomozi politicienii care își onorează promisiune făcute cetățenilor. Eu am trăit, trăiesc și voi trăi în această țară, și voi lucra pentru binele oamenilor“, a spus Șor într-o înregistrare video făcută de reprezentanții PP ȘOR.

„În comparație cu alții, eu nu sunt un fricos care doarme prin ambasade sau prin apartamente. Eu trăiesc printre concetățenii mei. Așa a fost și așa va fi în continuare”, a spus Șor, făcând aluzie la declarațiile liderilor PD, care spun că zilele trecute președintele Igor Dodon ar fi înnoptat în sediul Ambasadei Rusiei la Chișinău.

Deputatul de la Orhei spune că a continuat să lucreze pentru „binele țării”: „Ieri, spre exemplu, am inaugurat la Orhei o nouă stradă complet renovată, pe care astăzi deja aleargă copiii. În ultimele 3 luni, în fiecare săptămâna dăm în exploatare, în satele din circumscripțiile în care am câștigat alegerile, sisteme moderne de iluminare stradală”, a spus Ilan Șor.

Șor a spus că va ieși mâine într-o conferință de presă.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram