/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Un prezentator de la TV8 va fi șeful cabinetului noului ministru de Externe

missing
11 iunie 2019, ora 23:27

Noul ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu, spune că Andrei Popov, moderatorul emisiunilor „Boțan + Popov” și „Diplomația Populară” de la TV8, a acceptat să fie șeful cabinetului ministrului de Externe. Declarația a fost făcută în această seară la emisiunea „Politica Nataliei Morari” de la TV8. 

„Am discutat cu fostul viceministru de Externe, domnul Andrei Popov, care a fost de acord să fie șeful cabinetului meu și treptat vom crea o echipă cu care vom merge înainte”, a spus Nicu Popescu.

Andrei Popov este și fost ambasador al Republicii Moldova în Austria și prin cumul, în Slovacia. De asemenea, Popov a fost și deputat.

Nicu Popescu a fost numit ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene în Guvernul Sandu. Acesta a depus astăzi jurământul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram