/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Conducătorul Executivului de la Comrat, amenințat cu răfuială fizică, dacă participă la ședințele Guvernului Sandu

12 iunie 2019, ora 16:42

Conducătorul interimar al Executivului de la Comrat, Vadim Ceban, care o înlocuiește pe Irina Vlah la funcția de bașcan al Găgăuziei cât timp aceasta este implicată în campania electorală din regiune, a fost amenințat de către un fost deputat democrat, după ce a spus că intenționează să participe la ședințele noului Guvern al Maiei Sandu. Oficialul găgăuz s-a adresat la procuratură și cere intentarea unei cauze penale pentru amenințarea pe care a primit-o din partea democratului Corneliu Dudnic.

„Aveți doi copii, aveți soție. Eu bănuiesc că în cazul în care se vor încinge spiritele, dvs veți avea unde să vă ascundeți. Gândiți-vă la părinții care trăiesc în Cișmichioi. Nu faceți declarații negândite, care ies din limita legală”, a declarat fostul deputat democrat Corneliu Dudnic, scrie găgăuzinfo.md.

Vadim Ceban s-a adresat deja Procuraturii din Găgăuzia și a solicitat ca democratul să fie tras la răspundere pentru că i-a amenințat familia cu răfuială fizică.

Precizăm că Ceban a participat totuși la ședința Guvernului Sandu din 10 iunie.

Anterior bașcanul Găgăuziei, Irina Vlah, și-a anunțat  susținerea pentru noul Guvern investit la Chișinău și a lăudat inițiativa de formare a majorității parlamentare de către socialiști și membrii Blocului ACUM.

Bașcanul Irina Vlah susține noul Guvern: „Găgăuzia este cu voi”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram