Doi minori de 13 și 14 ani, cu cagule pe cap, au pătruns prin forțarea ușii într-o gheretă, au agresat vânzătoarea și au sustras bani și țigări, după care au fugit într-o direcție necunoscută. Ulterior, indivizii au fost reținuți de ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție a sectorului Râșcani.

Cazul a avut loc pe data de 10 iunie curent, pe str. Tudor Vladimirescu. Potrivit oamenilor legii, prejudiciul cauzat a fost estimat la suma de 6 000 lei.

În urma măsurilor speciale de investigație forțele de ordine au identificat și reținut suspecții la scurt timp, aceștia fiind escortați la inspectorat, pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale minorii și-au recunoscut vinovăția. Este de menționat că aceștia nu sunt la prima abatere, anterior fiind în vizorul forțelor de ordine pentru infracțiuni similare.

Minorii sunt cercetați în stare de libertate iar pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru jaf, care conform legislației penale în vigoare se pedepsește cu închisoare pe un termen de la cinci până la șapte ani.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!