UPDATE: 14:27 Șoferul care se afla la volanul mașinii de marcă „Toyota”, care a lovit pietonii aflați la o stație de așteptare a transportului public, are 22 de ani. Motivul derapării automobilului acestuia de pe carosabil deocamdată nu este cunoscut, iar femeia și copilul acesteia de doi ani, care au fost răniți, au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. 

În urma impactului, un bărbat de 55 de ani, în urma leziunilor cu care s-a ales, a decedat chiar la fața locului, iar o femeie de 36 de ani împreună cu fetița de doi ani au fost preluate de către o ambulanță. Mama a fost transportată la Spital de Urgență, iar fetița la IMSP Spitalul Clinic Municipal de Copii Valentin Ignatenco, unde li s-a acordat îngrijiri medicale”, a spus ofițera de presă a Poliției Capitalei, Natalia Stati.

În urma accidentului a fost pornită o cauză penală, în cadrul căreia urmează să se stabilească toate circumstanțele producerii accidentului. Totodată, vor fi audiați și martorii, care au văzut cum s-a produs accidentul.

Asupra pedepsei urmează să se expună instanța de judecată, iar conform codului penal a RM a fost pornită o cauză penală, care prevede închisoare de la trei până la șapte ani”, a mai spus Stati.

UPDATE: 12:11 Un șofer ar fi intrat cu mașina într-o stație de pe strada N. Zelinski din sectorul Botanica al capitalei. Martorii spun că în urma accidentului o persoană a murit, iar altele trei, printre care ar fi și un copil în cărucior, ar fi avut de suferit. 

„Șoferul a dispărut, mașină prezentă la loc, de culoare neagră. Pasagerul din ea e la locul faptei”, a scris pe rețelele de socializare un martor al accidentului.

Poliția nu ne răspunde deocamdată la telefon pentru a ne oferi alte detalii.

Foto: Facebook/GMB

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!