Partidul Liberal (PL) a venit cu o reacție cu privire la situația politică din Republica Molodova. Într-un comunicat de presă, reprezentanții formațiunii politice spun că salută înlăturarea de la putere a „regimului Plahotniuc”, susținută de UE și SUA, prin soluțiile puse în aplicare de Maia Sandu și materializate în deciziile din 6, 7 și 8 iunie 2019.

„Regimul Plahotniuc, care a comis uzurparea puterii de stat, a căzut și urmează a fi înlăturat. Niciun fel de violențe nu trebuie admise. PL va veghea asupra procesului de revenire la democrație și va reacționa la orice deviere. În același timp, PL consideră ca Dodon și PSRM sunt în egală măsură periculoși și toxici pentru RM, iar politica lor nu trebuie admisă, întrucât reprezintă interesele Federației Ruse. PL condamnă orice inițiativă de federalizare a RM, indiferent de autor”, se arată într-un comunicat al instituției.

Totodată, în comunicatul de presă a formațiunii politice se arată că PL insistă în continuare că soluția pentru RM este Unirea cu România.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!