Primarul orașului Florești, viceprimarul și consilierii locali au semnat o declarație prin care recunosc Guvernul condus de Maia Sandu și majoritatea parlamentară formată pe 8 iunie curent. Funcționarii publici au susținut că vor respecta actele normative adoptate de noua majoritate parlamentară și noul Guvern al Republicii Moldova. 

„În contextul evenimentelor politice din Republica Moldova, noi, primarul or. Florești Ceapa Valeriu, viceprimarul Grangan Iurie și consilierii orășenești, exprimăm sprijinul deplin pentru președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, ales direct de popor, Parlamentul Republicii Moldova ales democratic pe 24 februarie 2019, în frunte cu Zinaida Greceanîi, majorității parlamentare formate legitim pe 8 iunie 2019, cât și noul Guvern al Republicii Moldova condus de prim-ministrul Maia Sandu. Ne angajăm să respectăm și să onorăm prevederile Constituției Republicii Moldova, cât și legile și actele normative adoptate de noua majoritate parlamentară și noul Guvern al Republicii Moldova”, se arată în declarație.

Foto: Facebook/ Primaria Floresti

 

Vezi și:

Opt consilieri ai orașului Sângera anunță susținerea pentru Guvernul Maiei Sandu

 

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!