După ce un grup de angajați ai Ministerului Sănătății ar fi transmis către Silvia Radu, ministrul Sănătății în Guvernul Filip, o scrisoarea anonimă în care menționează că „Guvernul nelegitim este cel din care faceți parte dvs”, cea din urmă a venit cu o reacție pe rețelele de socializare în care a precizat că activitatea Ministerului nu va fi tulburată de scrisori anonime. 

„Cu privire la scrisorile anonime venite în aceste zile pe adresele angajaților din Minister, care cineva și le trimite sie însuși pentru a face valuri în presă și a le publica pe paginile proprii de Facebook, încercând astfel să-și satisfacă propriile orgolii.

Este trist că într-o situație de blocaj politic și juridic, cineva încearcă să-și bată joc în așa mod de angajații MSMPS. Celora, care de pe conturi anonime trimit scrisori vreau să le zic: Lăsați oamenii în pace! Aveți respect față de cei care muncesc și nu au nici o atribuție politică. 

Chiar ieri am avut o întâlnire cu colegii din minister și toată lumea este la datorie și vrea să muncească, activitatea Ministerului nu va fi tulburată de scrisori anonime și încercări de presiuni asupra angajaților”, a scris Silvia Radu pe pagina sa de Facebook. 

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!