Deputatul Ilan Șor, președintele Partidului ȘOR (PP ȘOR), a ieșit astăzi într-un briefing de presă și a anunțat care este poziția formațiunii sale cu privire la criza politică din Republica Moldova. 

Șor spune că partidul său a zis din start că va fi în opoziție și, în opinia sa, cele trei formațiuni: PSRM, PDM și ACUM, trebuie să se așeze la masa de negocieri, pentru a discuta cum să depășească blocajul politic.

„Soluția e doar ca cele trei partide să se așeze la masa de negocieri și să găsească o soluție”, a spus Șor.

Deputatul a mai zis că în două zile va convoca Consiliul Republican al Partidului la care se va discuta despre situația politică din țară, iar ulterior, va ieși într-o conferință de presă și va răspunde la toate întrebările.

Zilele trecute, PDM a invitat ACUM și PSRM la discuții, pentru a găsi soluții la blocajul politic din țară. Răspunsul celor de la ACUM și PSRM a fost ca PD-ul să elibereze instituțiile de stat și să vină la muncă în Parlament.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!