/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Șor a ieșit în fața presei și a spus ce crede despre criza politică din Moldova și cum va proceda partidul mai departe

12 iunie 2019, ora 17:52

Deputatul Ilan Șor, președintele Partidului ȘOR (PP ȘOR), a ieșit astăzi într-un briefing de presă și a anunțat care este poziția formațiunii sale cu privire la criza politică din Republica Moldova. 

Șor spune că partidul său a zis din start că va fi în opoziție și, în opinia sa, cele trei formațiuni: PSRM, PDM și ACUM, trebuie să se așeze la masa de negocieri, pentru a discuta cum să depășească blocajul politic.

„Soluția e doar ca cele trei partide să se așeze la masa de negocieri și să găsească o soluție”, a spus Șor.

Deputatul a mai zis că în două zile va convoca Consiliul Republican al Partidului la care se va discuta despre situația politică din țară, iar ulterior, va ieși într-o conferință de presă și va răspunde la toate întrebările.

Zilele trecute, PDM a invitat ACUM și PSRM la discuții, pentru a găsi soluții la blocajul politic din țară. Răspunsul celor de la ACUM și PSRM a fost ca PD-ul să elibereze instituțiile de stat și să vină la muncă în Parlament.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram