Vicepreședintele Partidului Democrat (PDM) Vladimir Cebotari consideră că decizia celor de la PSRM și ACUM de a organiza duminică un marș în centrul capitalei este una iresponsabilă. 

„Este o prostie, căci vrei să provoci lumea la confruntări și violențe. Nu face așa ceva cineva care este responsabil. Încă o dată demonstrează cât de iresponsabili sunt unii, îi judecăm în funcție de nivelul la care se află”, a comentat democratul.

Întrebat de reportera TV8, dacă și PDM își va chema oamenii în stradă la manifestații în ziua de duminică, Cebotari a spus: „O să vedem. Doar că noi trebuie să avem grijă de oameni. Noi nu o să luam decizii prostești. Cei care nu se gândesc la oameni, probabil pot să ia asemenea decizii, dar noi am arătat mereu că știm să luăm decizii mai mature și mai rezonabile”, a zis vicepreședintele PDM.

Astăzi, șeful statului Igor Dodon, împreună cu președinta Parlamentului Zinaida Greceanîi, au anunțat că vor organiza un marș pașnic duminică, pentru susținerea noii guvernări. Peste o oră într-un briefing de presă același anunț a fost făcut și de liderii Blocului ACUM, Maia Sandu și Andrei Năstase.

Marșul ar urma să aibă loc duminică, la ora 11:00, în fața Parlamentului.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!